U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

                      info@mrtpraktijkdokkum.nl

 Mijn naam is Reinou Aagtjes.

Ik ben 37 jaar en moeder van 2 kinderen. In mijn dagelijkse werk als leerkracht in het basisonderwijs zie ik vaak veel aandacht voor leerproblemen. Helaas is er weinig tijd en
aandacht voor beweegproblemen. Ik heb de opleiding voor Motorische Remedial Teaching gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Simpel gezegd: beweeg juf. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en wil ik hier echt mee aan de slag. Een eigen praktijk!
In mijn vrije tijd lees ik graag, dans ik en speel ik piano. Ook vind ik het heerlijk om met de kinderen erop uit te gaan. Wandelen in het bos of schelpen zoeken aan zee zijn favoriet. Als er maar tijd is voor actie.
Ik ben eerlijk, direct en houd wel van een grapje.